Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

AMSTELVEEN - Het is alweer vijf jaar geleden dat Albert Tierie in Nieuw Sloten begonnen is als sportmasseur en anderhalf jaar sinds hij zijn eigen praktijk opende in Amstelveen aan de Maarten Lutherweg 9, die inmiddels een beetje verbouwd en opnieuw geschilderd is met frisse, rustige kleuren.Ook dit jaar zijn Albert Tierie en Brenda Lammertse het laatste weekend van mei als vrijwilligers de ouders van zieke kinderen gratis gaan masseren in het Newlifestyleresort, vlak over de Duitse grens bijHeerlen. Dit verwen weekend is een beloning voor een aantal toegewijde ouders die iedere dag hun zieke kind of kinderen verzorgen en zo een paar dagen op verhaal kunnen komen. “Ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en mijn werk is echt mijn hobby geworden. Vandaar dat ik ook nog steeds verder blijf studeren om mijn vak beter te kunnen doen. Het laatste diploma is voor Ayurvedische massage, een techniek die stamt uit de oude Hindoe religie en in India al duizenden jaren wordt toegepast om mensen zich beter te laten voelen. Maar naast al die technieken als reiki, aqama-, sport-, voetreflexzone-en drukpuntmassage is het vooral belangrijk om goed te luisteren en tijd te nemen voor de mensen die hier komen.”Dat die behandelmethode succes heeft blijkt wel uit het feit dat Oma van den Broek van 80 jaar, die als eerste van de familie bij hem kwam nu ook haar eigen dochter van 50 en kleindochter van 21 als klant heeft meegenomen om bij Albert te ontspannen.

Een beter reclame voor je eigen vak is bijna niet mogelijk. “Mensen gaan hier nog steeds gelukkiger de deur uit dan wanneer ze binnen komen en het persoonlijke contact is iets waar ik nog iedere dag een stukje rijker van wordt". Ik heb hier ook veel hardlopers en sprinters dus heb ik mij zelf maar gewoon ingeschreven voor de beroemde NY marathon. En daarna laat ik mijzelf maar eens lekker masseren. De behandel uren en prijzen van de praktijk van Albert kunt u het beste vinden op zijn website www.masseuralberttierie.nl en daar kunt u ook een cadeaubon bestellen voor 30 of 60 minuten massage met of zonder hotstones om iemand eens lekker te laten verwennen en ontspannen.

http://amsterdam.startpagina.nl/prikbord/read.php?174,14183732

http://www.dichtbij.nl/amstelland/lifestyle/zorg-en-welzijn/artikel/2110025/masseur-albert-tierie-aanbieding.aspx

0